Veelgestelde vragen

Op deze pagina vind je het antwoord op veel voorkomende vragen over Donordruppels.nl.  Staat het antwoord op jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen. We proberen je vraag binnen twee werkdagen te beantwoorden.

Je kunt het Donorservicecentrum telefonisch bereiken via 088 – 730 8686 of door het contactformulier in te vullen.

Als plasmadonor ontvang je bij de afnamelocatie de Powerbank in Utrecht Kanaleneiland, voor iedere plasmadonatie Donordruppels. Met je Donordruppels kun je sparen voor leuke en/of gezonde attenties of je druppels omzetten in een donatie voor een goed doel.

Voor deelname aan Donordruppels dien je je eenmalig te registreren. Na de eenmalige registratie controleren wij of je donor bent bij de Powerbank. Indien je donor bent bij de Powerbank kun je deelnemen aan het spaarprogramma. Door in te loggen met je e-mailadres en wachtwoord kun je zien hoeveel Donordruppels je al hebt gespaard en bekijken voor welke attenties je kunt sparen.

Heb je voldoende Donordruppels gespaard? Dan kun je op de pagina ‘Attenties’ een attentie bestellen. Wij zorgen er dan voor dat de attentie bij je wordt bezorgd (per mail of per post) en halen de Donordruppels voor de attentie van je saldo af. Je kunt dan weer sparen voor een nieuwe attentie.

Je kunt alleen deelnemen aan Donordruppels indien je plasmadonor bent bij de afnamelocatie de Powerbank in Utrecht. Na goedkeuring van je registratie ontvang je na iedere plasmadonatie bij de Powerbank automatisch Donordruppels. Daarnaast kun je bonusdruppels ontvangen.

Je kunt deelnemen aan Donordruppels door je eenmalig te registeren op Donordruppels.nl. De Donordruppels voor je plasmadonaties bij de Powerbank worden automatisch toegevoegd aan je account. Hiermee kun je sparen voor leuke en/of gezonde attenties.

Let op: Je kunt alleen deelnemen aan Donordruppels indien je plasma doneert bij de Powerbank in Utrecht. Na de eenmalige registratie controleren wij of je donor bent bij de Powerbank. Indien dit het geval is, wordt je deelname aan Donordruppels goedgekeurd.

Staat jou vraag er niet bij? Vul dan het contactformulier in. We proberen je vraag binnen twee werkdagen te beantwoorden.